Drukkerij in Sneek

Drukkerij in Sneek
maandag 18 juli 2016 -

Lokaal drukken een stuk voordeliger...

Is lokaal drukken eigenlijk wel zo voordelig ten opzichte van de grote landelijke internet drukkers.

Het antwoord is volmondig ja!
Er is veel veranderd in de drukkerij wereld de afgelopen jaren, marktwerking met een mooi woord. Internet heeft een grote vlucht genomen en hierdoor zijn er ontzettend veel online aanbieders ontstaan die de prijzen zwaar onder druk hebben gezet om maar in onze vak termen te blijven.Is het wel voordelig om lokaal te laten drukken?

Volmondig zeggen wij ja op deze bovenstaande vraag. We denken dat het belangrijk is om juist lokaal je bestelling te plaatsen en hiermee de regionale economie te stimuleren om zo het geld in Friesland te houden. Wat velen niet weten is dat wij zeker met de prijzen meekomen van de landelijke internet drukkers, het enige verschil is dat wij meer service bieden en kortere communicatie lijnen hebben en dat allemaal voor een zeer voordelige drukprijs en snelle levering.

Bij Keetman druk+print in Sneek kunt u terecht voor alle soorten drukwerk als: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, geboortekaartjes, magazines, boekjes voor verenigingen, posters, kopieerwerk,  spandoeken, reclameborden, stickers, mailingen, signing en nog veel meer...

Kortom een uitgebreid aanbod van druk & print werk met de juiste prijs.

U bent van harte welkom bij de voordeligste drukker van Sneek.

 

vraag direct offerte aan

Reageren?

< Terug naar het overzicht